Agenda

 

Distillatie ‘On the shoulders of giants’ 
zondag 12 november van 11.00 tot 16.00 uur, incl. lunch

De inschrijving is gesloten, u kunt eventueel op de wachtlijst worden geplaatst.

Niek Hendrix nodigt een aantal kunstenaars uit, onder wie Robert Zandvliet en Batia Suter, die door Roland Groenenboom worden bevraagd over hun inspiratiebronnen. Kunstenaars die net als Niek zelf beelden van andere kunstenaars in hun werk betrekken.

Tijdens de Distillatie vindt de presentatie plaats van de publicatie ‘Calligram’, vormgegeven door Niek Hendrix en met teksten van Roos van Rijswijk. De publicatie is binnenkort te bestellen via de website of te koop tijdens uw bezoek aan De Ketelfactory voor € 5,00.

Kim Everdine Zeegers verzorgt het videoportret van Niek Hendrix. Na afloop van de distillatie is de video te bekijken via de website.

Kosten bedragen € 15,00. Meer informatie over het programma volgt. Aanmelden verplicht:


naam

e-mailadres

aantal personen

opmerkingen

u ontvangt een bevestiging per e-mail

Rondleiding
zondag 26 november 2017 van 14.00 tot 15.15 uur

Kunst ingewikkeld? Welnee! Gids en kunsthistorica Cilia Batenburg neemt je mee door de tentoonstelling. De rondleiding – die meer weg heeft van een wandelend tafelgesprek dan een hoorcollege op locatie –  zet deze keer een vergrootglas op het werk van Niek Hendrix.  De rondleiding is gratis, graag wel even aanmelden via info@deketelfactory.nl.

Finissage rondleiding
zondag 24 december 2017 van 14.00 tot 15.15 uur

Laatste kans! Tijdens deze laatste dag geeft gids en kunsthistorica Cilia Batenburg nog één laatste rondleiding (die meer weg heeft van een wandelend tafelgesprek dan een hoorcollege op locatie) door de tentoonstelling Het Geheugentheater. De rondleiding is gratis, graag wel even aanmelden via info@deketelfactory.nl.